Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Veretlenül rakta le a névjegyét

Beküldte Anonymus - cs, 10/16/2014 - 14:41

Kép

Eljött az idő, hogy Majoros Bence a felnőttek között is megmutassa, mit is tud. A Nyírbátori ASEasztaliteniszezője meghívást kapott a Top-12-bajnokság kvalifikációs versenyére, ahol 16 versenyző a kiadó három helyért szállt harcba.

A még bőven ifjúságikorú Bence eddig nem nagyon indult felnőtt viadalokon, a Budapesten megrendezett viadalon (ahol a magyar ranglista 10–24. helyezettjei vettek részt plusz az ifik közül meghívott nyírbátori titán) viszont alaposan lerakta a névjegyét. A csoportmeccsen és a főtáblán sem talált legyőzőre, a hat megnyert meccsel az élen végzett, és ezzel kvalifikálta magát az országos felnőttbajnokság mellett a legrangosabbnak tartott honi versengésre.

A Majoros által legyőzött versenyzők között ott volt Vitsek Iván: az extraligás bajnokin nemrégiben hazai pályán kikapott Bence a korábbi válogatott versenyzőtől, ezúttal azonban a csoportmérkőzések első körében valamint a verseny döntőjében is legyőzte a szegedi színekben szereplő pingpongozót.

A továbbjutás szempontjából a negyeddöntő volt a kulcsmeccs, ám a sorsolással csoportgyőztesként sem volt szerencséje a bátori versenyzőnek, hiszen a lehető legerősebb ellenfelet kapta a válogatott kerettag, tavaly még a Celldömölköt bajnoki címhez segítő Nagy Krisztián személyében. Hatalmas ütközetben nyert Bence 4:3-ra, ami után a kettőből már csak egy meccset kellett megnyernie a biztos top-12 részvételhez. Megnyerte hát mindkettőt, amivel ő az első szabolcs-szatmár-beregi játékos, aki részt vehet ezen a rangos felnőtt viadalon.

Top-12 kvalifikációs verseny, Budapest

Férfiak

Csoportmérkőzések
B csoport: Majoros B. (Nyírbátori ASE)–Vitsek (Szeged AC) 4:0, –Fekete S. (Pénzügyőr SE) 4:1, –Bőhm (Turris SE Sopron) 4:1.

A csoport végeredménye: 1. Majoros Bence 3 győzelem – a főtáblára jutott.

Főtábla
Negyeddöntő: Majoros B. (Nyírbátori ASE)–Nagy K. (Pécsi TE-PEAC) 4:3
Elődöntő: Majoros B.–Sebestyén (Békési TE) 4:1
Döntő: Majoros B.–Vitsek 4:2.

Végeredmény:
1. Majoros Bence (Nyírbátori ASE)
2. Vitsek Iván (AC Szeged)
3. Sebestyén Péter (Békési TE) – a három versenyző a Top-12 bajnokságba jutott.

 

A TOP 12 INDULÓI LISTÁJA

Férfiak: Jakab János (Stockerau), Fazekas Péter (Celldömölki VVSE), Kosiba Dániel (Celldömölki VVSE), Lakatos Tamás (Saarbrücken), Szudi Ádám (TTC Bietigheim-Bissingen), Kriston Dániel (Szerva ASE Szécsény), Ecseki Nándor (Celldömölki VVSE), Szita Márton (TTC Frickenhausen), Magyar László (Waldegg Linz), Majoros Bence (Nyírbátori ASE), Vitsek Iván (Szegedi AC), Sebestyén Péter (Békési TE).