Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Pont jó eredmény a bátori pontszerzés

Beküldte Anonymus - szo, 09/27/2014 - 20:47

A nyírbátori férfi asztaliteniszezők 5–5-ös döntetlent játszottak hazai pályán a Szeged AC ellen.

Az erőviszonyok alapján jó esély volt a döntetlenre a nyírbátori férfiak első hazai pályán játszott őszi extraligás mérkőzésén, és a Szeged elleni szombati bajnokin meg is született az 5–5-ös végeredmény. A páros mérkőzést ugyan mérkőzéslabdákról elveszítették a bátoriak, de a folytatásban a kötelező győzelmek éppúgy jöttek, mint Varga Zoltán bravúrja Vitsek Iván ellen.

A végén 5–3-ra is vezettek a hazaiak, de az utolsó párban az addig mindkét meccsét megnyerő Majoros Bencenagy csatában kikapott Vitsek ellen és a becseréltSallai Zoltán szettelőnyről veszített, de ezen a mérkőzésen elfogadható eredmény a döntetlen a bátoriak számára.

Extraliga, férfi
Nyírbátori ASE–Szeged AC 5–5

Varga Z., Majoros B.–Vitsek, Kószó 2:3, Majoros B.–Varga Cs. 3:0, Tóth G.–Kószó 0:3, Varga Z.–Vitsek 3:0, Majoros B.–Kószó 3:1, Varga Z.–Varga Cs. 3:0, Tóth G.–Vitsek 0:3, Varga Z.–Kószó 3:0, Majoros B.–Vitsek 1:3, Sallai–Varga Cs. 1:3.

Forrás: szon.hu