Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Utánpótlásunk nagyszerű eredményei

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 19:18

 

- Nyolcadik alkalommal került megrendezésre Nyírbátorban a „Györfi Tibor Emlékverseny” I. osztályú újonc, serdülő nemzetközi ranglistaverseny szeptember 24-én és 25-én.

Elmondhatjuk, hogy versenyzőink ebből kihozták a maximumot. Majoros Bence megnyerte a maga korosztályának küzdelmeit, vagyis a serdülő egyéniben első számú kiemeltként végzett az élen.

A serdülő párosok küzdelme ugyancsak szép nyírbátori sikert hozott, a Majoros Bence Tóth Gábor páros nem talált legyőzőre.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majoros Bence serdülő egyéni győzteseként

 

 

Kép

 

Tóth Gábor – Majoros Bence serdülő páros 1. helyezés

 

- Európai Uniós pályázat eredményeként Romániai és magyar asztalitenisz egyesületek részvételével közös edzőtáborok és versenyek megrendezésére nyílt lehetőség. A versenyek egyik színhelye a Györfi Tibor Asztalitenisz Edzésközpontunkban volt 2011. október 23-án.

A Nyírbátorban megrendezett Maros Kupán Majoros Bence a felnőtt kategóriában a 3. helyezést szerezte meg.

 

- Majoros Bence tizenkét egyes mérkőzéséből tizenegyet megnyert a szlovák nemzetközi bajnokságon.

Csapatban a tizenegyedik helyen végzett magyar válogatottnak volt a tagja, egyéniben a nyolcad döntőbe jutott Majoros Bence, a Nyírbátori ASE asztaliteniszezője a szlovák nemzetközi serdülőbajnokságon Pozsonyban.

Örömteli, hogy Majoros Bence a nemzetközi mezőnyben is egyre meghatározóbb szerepet játszik

 

- A Nyírbátori ASE serdülő csapatának játékosai sporttörténelmet írtak azzal, hogy korosztályukban először nyertek aranyérmet a megyének. Majoros Bence, Tóth Gábor és Szeles Balázs alkotta csapat Kecskeméten országos csapatbajnokságot nyert.

 

- Országos Serdülő „Húszak Bajnokság”: Majoros Bence harmadik helyezést ért el 6 győzelemmel, olyan skalpokat gyűjtve, mint Sabján Gergelyé valamint Freisenberg Kristófé.

 

- Kiemelkedő utánpótlás nevelő munkánk eredményeként értékeljük, hogy az edzéseinket egyre több kisgyerek látogatja. Szeretnék magukat kipróbálni ebben a sportágban is, látják a példákat maguk előtt, hogy milyen sikereket lehet elérni ebben az egyéni sportágban.

A résztvevők között a legfiatalabb és egyben az egyik legtehetségesebb 7 éves, aki a jövő bajnoka lehet. Edzésközpontunk kapuja továbbra is nyitva áll az érdeklődők előtt.