Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Az őszi pontvadászat befejeződött

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 19:15

 

A Nemzeti Bajnokságban szereplő csapataink számára befejeződött a pontvadászat.

- Az NB I. keleti csoportjában szereplő csapatunk játékoskeretében a bajnoki rajtot megelőzően változás történt. A csapat meghatározó játékosa Lukács Balázs Németországi munka és játéklehetőséget kapott. Mivel Balázs nemcsak játékosként, hanem edzőként is sokat tett az Asztalitenisz Egyesület kiemelkedő sikereiért, az Ő pótlása nehéz feladat elé állította a klub vezetését. Az őszi szezon kezdetekor a Romániai Zilah-ról leigazoltuk Alain Cupe-t, abban bízva, hogy minkét fronton pótolni tudja távozó játékosunkat.

 

Az őszi szezonnak a Tóth Zsolt, Alain Cupe Ionut, Majoros Bence, Kiss Zsolt összetételű kerettel vágtunk neki, mely mérkőzésről-mérkőzésre igazi CSAPATTÁ kovácsolódott.

A játékosok tudásuk legjavát nyújtva mindent megtettek a sikeres szereplés érdekében.

A lejátszásra került 10 mérkőzésből 8 győzelem egy döntetlen és csupán egyetlen vereség áll a csapat neve mellett. Ehhez a teljesítményhez a játékosok az alábbi eredményekkel járultak hozzá: Tóth Zsolt 10 mérkőzésen 33 győzelem, Alain Cupe 31 győzelem, Kiss Zsolt 23 győzelem, Majoros Bence 8 mérkőzésen szerepelt 21 győzelemmel. Bence két mérkőzésen pihenőt kapott és csak párost játszott, mivel ezen időpontokban fontos utánpótlás versenyeken vett részt.

Kiemelendő, hogy a Tóth Zsolt – Majoros Bence páros az őszi fordulóban nem talált legyőzőre, valamennyi páros mérkőzésüket megnyerték.

Örömteli, hogy másik utánpótláskorú játékosunk Tóth Gábor is bemutatkozott egy mérkőzésen az NB I. mezőnyében és győzelemmel hozzájárult a csapat sikeréhez.

Ez is mutatja, hogy utánpótlásunk nagyszerűen fejlődik, komoly eredményeket tudnak felmutatni mérkőzésről-mérkőzésre.

A csapat őszi teljesítménye bizakodásra ad okot a tavaszi fordulóra nézve. Amennyiben folytatni tudják remek teljesítményüket, úgy megtarthatják mostani pozíciójukat a végelszámolásnál.

Várjuk a jó folytatást.

 

Az NB/I. 2011/2012-es bajnokság őszi fordulójának eredményei

 

Nyírbátori ASE I. - Univer-KTE Kft. I. Kecskemét

17:1

Nyírbátori ASE I.

szabadnapos

Veresegyház VSK - Nyírbátori ASE I.

10:8

Nyírbátori ASE I. - Szentkirályi Szőnyeg ASK

16:2

Nyírbátori ASE I. - Apagy SE I.

11:7

Nyírbátori ASE I. - H-Generál ASE I. Jászberény

9:9

Nyírbátori ASE I. - Borsod Volán SE I.

13:5

Nyírbátori ASE I. - Borsod Volán SE II.

15:3

ATSK Szeged - Nyírbátori ASE I.

6:12

Szegedi AC II. - Nyírbátori ASE I.

4:14

Restart Szuperinfó Ceglédi VSE - Nyírbátori ASE I.

7:11

 

Kép

Tóth Zsolt – Majoros Bence páros az ősszel legyőzhetetlen volt

 

 

 

- Az NB II. Észak-Keleti csoportjában szereplő második számú csapatunk változatlan kerettel vágott neki az őszi küzdelmeknek.

Szőllősi Tamás, Bánhidi Emil, Tóth Gábor „alapemberek” mellett Szarka György, Újlaki Béla, Csekő Balázs valamint Szeles Balázs is lehetőséghez jutott.

A hetedik fordulótól kezdődően bekapcsolódott az újonnan igazolt Sallai Zoltán is.

A lejátszott 9 mérkőzésből öt győzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen várja a tavaszi folytatást a csapat.

Az őszi fordulóban Szőllősi Tamás 7 mérkőzésen 22 győzelem, Bánhidi Emil 9 mérkőzésen 13 győzelem, Tóth Gábor 8 mérkőzésen 18 győzelem, Újlaki Béla 4 mérkőzésen 4 győzelem, Szarka György 3 mérkőzésen 5 győzelem, Sallai Zoltán 3 mérkőzésen 11 győzelem.

A lejátszott mérkőzések igazolták, hogy igen kiegyensúlyozott a mezőny, a pillanatnyi forma döntheti el a bajnoki pontok sorsát.

Bízunk benne, hogy a tavaszi rajtig elvégzendő edzésmunka meghozza gyümölcsét és még feljebb tudnak kapaszkodni a tabellán.

A klub vezetése örömmel konstatálta, hogy hosszú idő után újra elkezdte az edzésmunkát Héder Gábor, akinek a játékára a tavaszi szezonban már számítunk.

 

 

 

Az NB/II. 2011/2012-es bajnokság őszi fordulójának eredményei

 

Nyírbátori ASE II. - Ózdi Városi SE I.

10:8

Egri ÁFÉSZ SC I. - Nyírbátori ASE II.

11:7

Szerencs VSE I. - Nyírbátori ASE II.

6:12

Nyírbátori ASE II. - Balassagyarmat Gula Vasker

13:5

Nyírbátori ASE II. - Váci Reménység Egyesület II.

7:11

Diósgyőr ASE - Nyírbátori ASE II.

15:3

Nyírbátori ASE II. - Apagy SE II.

13:5

Nyírbátori ASE II. - Nyírmadai SE

10:8

Gödöllői EAC I. - Nyírbátori ASE II.

11:7