Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Nyírbátori aranycsapat

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 19:12

A serdülők között sem talált legyőzőre a tavaly még az újoncok mezőnyében diadalmaskodó legénység.

Kecskeméten sereglett össze az asztaliteniszezők serdülőkorú mezőnyének szíve java, itt rendezték meg az országos csapatbajnokságot és a Magyar Országos Asztlitenisz Szövetség (MOATSZ) által kiírt korosztályos diákolimpiát.

A Nyírbátori ASE titánjai ismét sporttörténelmet írtak azzal, hogy ebben a korosztályban először nyertek aranyérmet a megyének. Tavaly ugyanebben az összetételben az újoncok között diadalmaskodtak a Nyírbátoriak, most az egy korosztállyal idősebbek között sem találtak legyőzőre. A ranglistán elfoglalt helyezések alapján a Nyírbátort a negyedik helyen emelték ki, de a magasabban jegyzett csapatok közül az elődöntőben a Kecskeméti TE-t, a döntőben pedig a serdülő Európa-ranglista harmadik helyezettjével, Szudi Ádámmal felálló Jászkun Volánt is sikerült legyőzniük. Növeli a csapat győzelmének értékét, hogy a bajnokcsapat mindhárom tagja, Majoros Bence, Tóth Gábor és Szeles Balázs is elsőéves serdülő versenyző, tehát jövőre is ebben a korosztályban szerepelhet – és védheti meg elsőségét.

A diákolimpián Tóth Gábor az éremkapuban botlott meg, Majoros Bence pedig ezüstérmet szerzett, őt egyedüliként a már európai szinten is jegyzett Szudi Ádám győzte le. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nagy csatában, hiszen az első három játszmából kettőt váltószervás csatában nyert meg a szolnoki játékos, ezt követően pedig sikerült a szépítés Bencének, akinek ha fáradtan is, de a döntőben is jó teljesítménnyel sikerült zárni a háromnapos viadalt.

 

Kép

 

 

 

Nyírbátori aranycsapat