Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Sportdiplomáciai siker

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 19:09

 

Csekő Sándor bekerült a honi asztalitenisz életet tanácsokkal támogatók csoportjába.

A Nyírbátori Asztalitenisz SE-nél történő kiemelkedő szakmai munka elismerése, egyben hatalmas sportdiplomáciai siker, hogy a klub képviseletében Csekő Sándor szakosztályvezetőt a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöksége beválasztotta az elnökség tanácsadó testületébe, annak is az edzői és szakosztályvezetői csoportjába. Az új grémium a korábbi edzői valamint területi bizottságot váltja, az élén a négyszeres világbajnok Jónyer István áll. Maga az edzői és szakosztályvezetői csoport is illusztris nevekből áll, olyanokból, mint Harczi Zsolt, a férfi vagy Téglás Péter, a női szövetségi kapitány, illetve az itthon legmeghatározóbb klubok (BVSC, Postás, KSI, Kecskemét) trénerei és szakosztályvezetői.

 

Kép