Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Győrfi Tibor ranglistaverseny

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 18:54

 

Immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a „Györfi Tibor Emlékverseny” I. osztályú újonc, serdülő nemzetközi ranglistaverseny a nyírbátori Sportcsarnokban szeptember 24-én és 25-én.

A két napos versenyen látványos mérkőzéseken kiélezett küzdelmeket vívtak a ranglistapontokért a jelenlévő versenyzők.

Az évek folyamán a verseny rangot vívott ki magának, melyet az is bizonyít, hogy rekordszámú résztvevő volt valamennyi versenyszámban, 35 egyesület nevezte versenyzőit. Újonc II. korcsoportban 46 fő, újonc összevont kategóriában 84 fő, serdülő egyéniben 71 fő, serdülő párosban pedig 32 páros állt asztalhoz. Mindenképpen említést kell tennünk azokról a Romániai településekről, ahonnan érkeztek versenyzők, és emelték a verseny színvonalát így Kolozsvár, Nagykároly, Kézdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Zilah. Külön ki kell emelnünk, hogy még Bukarestből is ellátogattak hozzánk. Az országhatáron túl is jól csengő, nemzetközivé vált versenynek igyekeztünk jó házigazdái lenni, melynek lebonyolításához a Magyar Asztalitenisz Szövetség, Nyírbátor Város Önkormányzata, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Asztalitenisz Szövetség nyújtott segítséget. A jelenlévő Györfi család valamennyi résztvevőnek ajándékkal kedveskedett, igyekeztünk emlékezetessé tenni számukra a nyírbátori tartózkodásukat.

Elmondhatjuk, hogy versenyzőink ebből kihozták a maximumot. Majoros Bence megnyerte a maga korosztályának küzdelmeit, vagyis a serdülő egyéniben első számú kiemeltként végzett az élen. A döntőig vezető úton csupán egyetlen szettet engedélyezett ellenfelei számára, a döntőben pedig az örök rivális Kovács Sebestyénnel élvezetes, szoros mérkőzésen koronázta meg egész napos teljesítményét és állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

A serdülő párosok küzdelme ugyancsak szép nyírbátori sikert hozott, a Majoros Bence Tóth Gábor páros nem talált legyőzőre.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majoros Bence serdülő egyéni győzteseként

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Gábor – Majoros Bence serdülő páros 1. helyezés

 

Az emlékverseny további eredményeiről a következő számban részletesen beszámolunk.