Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Az őszi pontvadászat elkezdődött

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 17:12

 A Nemzeti Bajnokságban szereplő csapataink számára elkezdődött a pontvadászat.Az NB I. keleti csoportjában szereplő csapatunk játékoskeretében a bajnoki rajtot megelőzően változás történt. A csapat meghatározó játékosa Lukács Balázs Németországi munka és játéklehetőséget kapott. Mivel Balázs nemcsak játékosként, hanem edzőként is sokat tett az Asztalitenisz Egyesület kiemelkedő sikereiért, az Ő pótlása nehéz feladat elé állította a klub vezetését. Az őszi szezon kezdetekor a Romániai Zilah-ról leigazoltuk Alain Cupe-t, abban bízva, hogy minkét fronton pótolni tudja távozó játékosunkat.Az időközben elkezdődött az őszi forduló, két mérkőzésen van túl a csapat. Az első mérkőzésen hazai körülmények között fölényes 17:1 – es győzelmet aratott az UNIVER Kecskemét csapata ellen. A következő mérkőzésen Veresegyházra látogatottunk, ahol nagyon kiélezett küzdelemben 10:8-as vereséget szenvedtünk az igen jó erőkből álló csapat ellen.Az NB II. Észak-Keleti csoportjában szereplő második számú csapatunk változatlan kerettel vágott neki az őszi küzdelmeknek.Az első fordulóban az Ózdi Városi SE csapatát 10:8 arányban múlta felül, míg a második mérkőzésen az Egri ÁFÉSZ csapatától 11:7 arányban vereséget szenvedett.Mindkét csapatunk esetében elmondható, hogy igen kiegyensúlyozott a mezőny, az eddigi mérkőzések is igazolták, hogy a pillanatnyi forma döntheti el a bajnoki pontok sorsát. Hisszük, hogy az elvégzett munka meghozza gyümölcsét és abban is bízunk. hogy a Szövetség menetközben nem fogja megváltoztatnia a bajnoki kiírást és nem kell izgulnunk a bajnokság kimenetelét illetően.