Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Nagyüzem az Edzésközpontban

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 16:17

A megfelelő feltételrendszer kialakításával sikeresen beindult a folyamatos szakmai munka a Györfi Tibor Asztalitenisz Edzésközpontban.

Az eddig eltelt időszak tapasztalatai, valamint a visszajelzések azt mutatják, hogy az épület komplexum beváltja a hozzáfűzött reményeket. Edzésközpontunk igen hamar népszerű lett a hazai és a külföldi asztalitenisz berkekben. A korszerűen felszerelt épületben minden igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani a résztvevők számára. A tornateremben egyszerre 9 asztalon folyhat a szakmai munka, az udvar pedig az erőnléti felkészítésre nyújt lehetőséget, valamint a szabadidős tevékenység végzésére is lehetőség van az épületben.

A feltételrendszer valamint a Nyírbátori Asztalitenisz SE játékosainak játéktudása és edzőink szaktudása vonzza ide a sportolókat.

- Június közepétől kezdődően folyamatosan szerveződnek az edzőtáborok. Elsőként Gödöllőről érkeztek vendégek, akik egy felejthetetlen hetet töltöttek városunkban.

- Majd ezt követően a JOOLA Asztalitenisz Iskola szervezett egyhetes edzőtábort utánpótláskorú fiataloknak három vidéki asztalitenisz bázisban, Pécsett, Sopronban valamint Nyírbátorban. A nálunk töltött egy hét alatt a játékosok napi két edzésen vettek részt nemzetközileg elismert, extraligás edző vezetésével. Ezen túlmenően szabadidős programokat is szerveztünk (bográcsozás, strandolás) a résztvevők számára.

Kép

A JOOLA edzőtábor résztvevői

 

- Szakosztályunk is szervezett egyhetes tábort utánpótláskorú játékosok számára, melynek során az edzésprogramban technikai, kondicionális valamint elméleti képzés folyt.

A tábor szakképzett edzők irányításával, a Nyírbátori Asztalitenisz SE NB/I-es játékosainak segítségével zajlott.

A hazai játékosok mellett Romániából is érkeztek résztvevők.

Kép

Készül az ízletes vacsora

- A nyár hátralévő részében tovább folytatódnak az edzőtáborok, hiszen augusztus 01.-től augusztus 07-ig a Kecskeméti Asztalitenisz SE jelezte érkezését. Várhatóan ezen időpontban Temesvárról is nagyobb létszámú csoport érkezik.

- Ezt követően Győri valamint Soproni Asztaliteniszezők kívánják saját edzőtáborukat Edzésközpontunkban tartani.

- Augusztus 15-20-ig Romániai csapatokból egy meghívásos edzőtábort szeretnénk rendezni, mely már a bajnoki rendszerre, valamint az egyéni versenyekre történő ráhangolódást kívánja szolgálni.