Hiba

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 1977 sor).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable theme_table() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/theme.inc 2040 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/deltades/nyirbatoriase.hu/html/includes/menu.inc 2396 sor).

Kezdődik a felkészülés

Beküldte admin - v, 01/08/2012 - 16:08

 

Rövid pihenőt követően csapataink megkezdik a felkészülést a 2011/2012. bajnoki évadra.

A bajnokság befejezését követően játékosaink kipihenhették a fáradalmakat, de a pihenés nem tart sokáig, hiszen július elsején már a következő feladatokra koncentrálva kezdik meg felkészülést.

Versenyzőink napközis rendszerben készülnek az országos,- régiós és megyei szintű versenyekre. Az edzések során a fizikai felkészítés mellett a technikai elemek csiszolására is gondot fordítanak.

 

Az NB I. valamint az NB II-es csapat is változatlan játékoskerettel vág neki a bajnoki pontvadászatnak, mely az előzetes információk alapján, szeptember elején kezdődik.

Az NB I-es csapat játékoskerete: Tóth Zsolt, Lukács Balázs, Kiss Zsolt, Majoros Bemce

Az NB II-es csapat játékoskerete: Bánhidi Emil, Szőllősi Tamás, Dr. Szarka György, Tóth Gábor.

A Megyei Bajnokságban a feltörekvő fiatalokat szeretnénk szerepeltetni, hogy minél több játéklehetőséghez jussanak. Fiataljaink már az elmúlt évadban is szépen bontogatták szárnyaikat, reméljük, hogy a nyári időszakban elvégzett edzésmunka meghozza a gyümölcsét és eredményesen fognak szerepelni. A mérkőzéseken játéklehetőséget kaphat Szeles Balázs, Újlaki Béla, Veres Attila, Molnár Dávid valamint Csekő Dániel.